Så er siden endelig oppe. Der var nogle problemer med det gamle site, eller rettere så var det web programmet der var meget irriterende. Som de fleste sikkert nåede at opdage, så var der jævnligt fejl på siden, og det skyldes udelukkende problemer i forbindelse med upload. Nu har vi skiftet, og håber på en mere stabil drift.

Mandag var der besøg fra Jelling, hvor Alice kom forbi for at se vidunderet smiley

Onsdag var bassen til 5 ugers tjek, og er nu vokset til 58 cm og har en kampvægt på 5350g. Det vil sige, at han har taget ca. 1 kg på over de sidste 3 uger hvilket jo er meget dejligt smiley

Fredag stod den på julefrokost hos TDC. Det forløb som planlagt med tilhørende tømmermænd dagen derpå smiley Det var dog ikke værre, end at det kunne blive til lidt juleshopping sammen med de ca. 1.000.000 andre, som også syntes, at det lige skulle være den dag man fik klaret julegaverne!

Søndag var ren julehygge! Juletræet kom ind, og så fik vi endelig gang i alle de fine ting, som vi har samlet op gennem nogle år nu. Julekugler i alskens farve, trommer, sukkerstænger, gamle julehjerter osv. Det blev et meget flot og farverigt træ smiley