Kopi fra nedlagt site.

Sidste weekend bød på besøg både lørdag og søndag.

Lørdag havde vi besøg af Toke, Sine og lille søde Laura. Det var dejligt at se dem alle 3 igen, og sikke stor Laura bliver!! Må man kalde hende et hængetræ smiley Det var et dejligt besøg, men Laura var ikke helt vild med, at far og mor skulle holde en anden baby. Ellers er hun fuld af sjov, og utrolig kilden. Jeg tror heller ikke at jeg har set nogen spise rosiner i det tempo før smiley

Søndag stod den på besøg af bedsteforældrene fra Tønder. Bedstemor Hanne havde fødselsdag, og da vi ikke kunne komme til dem, så kom de gladeligt til os, hvilket vi sætter stor pris på! Det var en hyggelig eftermiddag, og bedstefar havde motorsaven med, så den gamle garageport er nu splittet i atomer, og klar til at blive bugseret til genbrug. Dejligt!

Hverdagene byder ikke på det helt store endnu. Ofte ender det med at far og søn tager et hvil på sofaen om aftenen, da begge er lidt trætte.

Dagen i dag bød på bassens første tur med bus, da mor skulle et smut ind til byen. Det blev klaret til UG, kryds og slange. Er der noget den lille mand ikke kan!! Han er så dejlig rolig og tager alt i stiv arm. Det er fantastisk.

Den kommende weekend byder på den første julehygge. Planen er, at der skal pyntes op lørdag, da søndag er den store bagedag i Ommestrup. Vi overvejer om der allerede nu skal investeres i et juletræ. Vi har fået købt en juletræsfod, men mangler en stjerne, og det er alligevel ret vigtigt for helhedsindtrykket. Nu må vi se hvad det bliver til, men vi glæder os allerede!!

“I’m dreaming of a white christmas, just like the one’s I use to know…”