Så er julen overstået og nytåret er skudt ind. Det har været en uforglemmelig december måned med en række 1. gangs oplevelser.

Det var Jacobs første juleaften, og den medførte endnu en første gangs oplevelse. Der var samling i Ommestrup, hvor HELE familien var samlet, så Jacob havde både bedsteforældre og mormor og morfar til sin første juleaften. Det var en super hyggelig dag, hvor der var dejlig mad, masser af gaver og rigelig med julehygge. En meget vellykket aften som vi vil tænke tilbage på med megen glæde.

Nytårsaften var egentlig på plads, men desværre opstod der problemer og de oprindelige planer måtte aflyses. Vi var nu så heldige at en dør blev åbnet i Kolding, hvor vi med kort varsel blev inviteret indenfor. Det er vi meget taknemmelige for, og glæder os over at have så dejlige og gæstfrie venner. Det var super hyggeligt, men vi valgte dog at køre før kl. 12, da bassen ikke rigtig kunne finde ro. Vi nåede lige tilbage således at vi kunne skyde nytåret ind i Solbjerg og ikke på motorvejen. smiley

Lille Jacob begynder at være mere bevidst om sine omgivelser, og er også ved at vise mere personlighed, så der sker rigtigt noget for tiden. Han griner og smiler meget, og det er jo slet ikke til at stå for. Han er den dejligste lille dreng man kunne ønske sig. smiley

Masser af gaver var der selvfølgelig til den lille mand, men en specielt er faldet i god jord. Han fik et legetæppe som skaber meget glæde. smiley

Alt i alt har det været en super afslutning på året, og vi ser frem til det nye med stor spænding, som blandt andet byder på ny mødregruppe.

Der er opdateret med nye billeder i galleriet. Godt nytår til alle der ude!!smiley