I anledning af morfars fødselsdag d. 3. februar var vi til brunch i Ommestrup, hvor Oldemor og Oldefar for første gang mødte deres nye lille oldebarn – nr. 4 i rækken. Det var en skøn dag, ikke mindst fordi onkel Tor nu også er kommet hjem fra Dublin “for good” og han nød også at hygge lidt med Jacob.


Teis har ferie i uge 9, hvor vi bl.a. skal en tur til Tønder. Det bliver skønt at holde ferie sammen alle tre 🙂

Februar har indtil nu gået stille og roligt uden de store begivenheder. Jacob vokser og trives – nyeste udvikling er at han – med lidt hjælp – kan trille fra ryg til mave og tilbage igen, og han bliver også bedre og bedre til at sidde op, selvfølgelig med masser af støtte. Det er tydeligt, at han vil en hel masse som han ikke helt kan finde ud af endnu… Han pludrer en del og blæser bobler, dvs. spytbobler, med masser af lyd på. Vi går ud fra det er en del af processen omkring at lære at bruge sin tunge, hvilket han jo får brug for, når han inden længe bliver stor nok til at måtte få skemad.

Der er også nye billeder i galleriet.