Det er meget lang tid siden, der har været nyt her på bloggen, men nu har vi endelig fået taget os sammen! 🙂

Sommeren er efterhånden slut, som alle vist har opdaget.

Da sidste indlæg blev postet, var Teis lige startet på barsel i juni. Det har været 10 skønne uger for Far og Søn Der er blevet bagt boller, lavet mad og hygget, selvom vejret ikke altid var så sommerligt.

Her er de ved Solbjerg Sø – bemærk elefanthuen i juni måned!

I Juli fik jeg så ferie, og efter nogle dage drog vi til Tønder, hvor vi dels tilbragte lidt tid sammen med Bedstefar og Bedstemor, og dels byttede hus, således at de passede vores hus i Solbjerg, mens vi var i deres hus i Tønder. Dagene i Tønder bød dels på musik på Torvet og en tur til Flensburg:

Mens vi var i Tønder, besluttede vi os lidt impulsivt for at skulle til udlandet, og valget faldt på Harzen, som jo er i en overskuelig afstand, og minder meget om Østrig, som vi begge er glade for…

Vi fandt en ferielejlighed i byen Hahnenklee og tilbragte en uge her med besøg i Goslar, vandreture, minigolf osv. Halvdelen af tiden var det koldt og gråt, men den sidste halvdel slog sommeren til og vi nød solskin og 25-30 grader. Her blev vores bryllupsdag og min fødselsdag også fejret. Vores første familieferie gik rigtigt godt 🙂

Lidt blandede billeder fra Harzen….

Den 1. august startede Jacob i vuggestue – Hasselhuset, her i Solbjerg – og det er gået over al forventning. Teis kørte indkøring i ca. halvanden uge, førend han startede på arbejde igen.

Så nu er det for alvor hverdag i det lille hjem med arbejde og vuggestue, og weekenderne bliver hurtigt fyldt op med venner og familie.

Herunder kommer lidt forskellige billeder af Jacob og os:

Jacobs nye yndlingsbeskæftigelse: at “rydde op” i skabet med film!

Sommerdreng hjemme hos Mormor og Morfar

Linselus – sammen med Malle, som forsøger at ignorere Jacobs tilnærmelser.